Hoe het allemaal begon!

De meiden van Versier; hoe het allemaal begon!

De weg naar ons eigen bedrijf was lang. Eigenlijk heel lang. Want wij (Melanie en Yvet) kennen elkaar al meer dan 20 jaar! In die 20 jaar is de vriendschap gegroeid en ontstond het idee van een gezamenlijk ondernemerschap. Maar hoe is dat zo ontstaan? Dat lees je hieronder:

1995
M: Hoi, ik ben Melanie. Hoe heet jij?
Y: Ik heet Yvet. Ga je mee een hut bouwen?
M: Ehm.. Nee. Ik ga liever mijn kamer een make-over geven.
Y: Oke! Doei!

2000
Y: Hi Melanie! Jij bent een nichtje van Jooske hè?
M: Dat klopt! Ga je zaterdag ook mee naar Untwisted?
Y: Ja! Weet jij al wat je aan doet?
M: Ik denk mijn Replay spijkerjasje en en netpanty, jij?
Y: Ik weet het nog niet zeker, misschien mijn Dieselrokje?
M: Laten we anders bij mij optutten!
Y: Ja! Leuk!

2007
M: Kijk! Dit gave kastje heb ik bij de kringloop gevonden. Ik vind hem zo te gek!
Y: Jeetje, tof! Staat echt supercool op jouw kamer.

2012
Y: We gaan weer verhuizen. Ik ga deze open haard zelf bouwen, tof toch?
M: Wauw, te gek! Mijn zus wil ook graag zoiets. Kun je dit bij haar ook bouwen?
Y: Natuurlijk!

2015
Y: Mel! Ik ga trouwen! Ik wil het zelf stylen, maar ik kan nog wel wat goede ideeën gebruiken. HELP!
M: Super leuk! Ik ben gek op bruiloften.
Y: Ga je ook mee mijn jurk uitzoeken?
M: Ja natuurlijk!

2016
M: Zo leuk dat Shirley en David ook gaan trouwen. Ze heeft gevraagd of wij de styling willen doen!
Y: Wat tof! Maar best spannend ook wel, om het voor een ander te doen..
M: Zeker. Maar als het nou bevalt hè… Hoe zou jij het dan vinden om samen een bedrijf te beginnen?
Y: Ik dacht serieus hetzelfde!

En zo hebben we in juli 2017, vlak na onze eerste bruiloft, de sprong gewaagd. De naam De meiden van Versier past onwijs goed bij ons concept: te gekke (DIY) ideeën, verhuur van stylingitems maar ook het daadwerkelijk versieren van bruiloften, events, verjaardagen, babyshowers of een andere gebeurtenis die jij graag versiert zou willen zien! We bruisen van de leuke ideeën de we graag met jullie delen. Dus neem ook een kijkje op onze instagram (link) Facebook (link) of onze pinterestborden en laat je inspireren. Indien je hulp of stylingitems zoekt, neem dan contact met ons op middels een mailtje of het versturen van de wishlist. Let the party begin!

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *