Oui, Yes, Si, Ja!

Een zwoel briesje door je wapperende haren óf een glitterende coupe tijdens jouw oud&nieuw-party-hard-wedding. Omringt door een select groepje gasten die het dichtst bij jullie staan óf een liefdevolle knuffel ontvangen van echt iedereen die jullie lief zijn. Een ceremonie met de natuur als waanzinnige achtergrond  óf een bijzondere binnenlocatie met een smashing backdrop. Je laat de hele dag voor jullie regelen door een kickass weddingplanner/stylist óf je bedenkt, maakt, verzamelt, en regelt alles zelf met veel enthousiasme. Go big or go home: let’s spend some money óf creëer de dag van je leven met creatieve oplossingen bij een beperkt budget. 

Alles heeft zo z’n charme en ieder mens is anders; en gelukkig maar! Wij van De meiden van Versier hebben al heel wat verschillende soorten bruiloften mogen meemaken. Waar de één koos voor een toffe, ecologische en unieke middagbruiloft waar de schaapjes rond snuffelden, de bruid rondliep in een selfmade broekpak en de gasten op hooibalen zaten tijdens de ceremonie, kiest de ander voor een 3-daags samenzijn boven op een Toscaanse heuvel met precies die Italiaanse vibe die je bij zo’n bruiloft verwacht.

Zo ook David en Shirley, het bruidspaar die ons vroeg mee te denken en dromen over hoe alles er uit moest komen te zien tijdens de mooiste dagen uit hun leven. Een echte Toscaanse bruiloft. Een ceremonie met uitzicht over de Toscaanse heuvels, lange tafels om aan te dineren, wijnproeverijen, een poolparty met pizza’s, sprankelende lichtjes, lange oprijlanen met prachtige cypressen en een groot gezelschap om de liefde mee te vieren. Dit alles met een touch of koper, olijfgroen en blush. Dit is hoe het moest zijn en dit is hoe het ook echt is geworden. De witte dromenvangers wapperde zachtjes in de bomen, de lange prachtig gedekte eettafels stonden klaar om het homemade Italiaanse diner op te serveren, de kanten backdrop met vers geplukte olijftakken die de heuvelachtige achtergrond mooi omlijstte en het toffe vintage bord met Italiaanse tekst verwelkomde al die vrienden en familie die honderden kilometers van huis vandaan, daar op die speciale plek, de liefde tussen David en Shirley verzegeld zagen worden.

Maar eerlijk is eerlijk, de aanloop naar een bruiloft in het buitenland is een te gekke uitdaging maar vraagt soms ook om geduld en doorzettingsvermogen van het bruidspaar. Waar in Nederland bepaalde zaken vanzelfsprekend zijn, denk bijvoorbeeld aan servies op een locatie en contact onderhouden in je eigen taal, daar is het in sommige landen nogal een uitdaging om dingen voor elkaar te krijgen. Gelukkig was de bruidegom in dit geval zeer ervaren in de bruilofts- en evenementenbusiness (hij is de eigenaar van Gaaf events) waardoor hij heel goed wist wat er nodig was om er een fantastisch weekend van te maken. Maar ook waar en hoe hij dit kon regelen; elk obstakel die zij tegenkwamen werden vakkundig door hem getackeld. Op afstand dingen bepalen is namelijk soms  ietwat lastiger dan dat je er al met je neus boven op zit. But hey, they did it! En hoe! Shirley en David hebben, met een klein beetje hulp van anderen, een bruiloft neergezet waar niet alleen zij maar ook wij stiekem van dromen.

Ben jij ook zo benieuwd naar de foto’s? Ga snel naar ons portfolio!

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *