Groots geluk in Tilburg

Wauw! Na een jaar van voorbereiden, overleggen, verzamelen en maken was het op 26 mei 2018 zover. Dé dag van Renate en Pepijn! Renate en Pepijn wisten heel goed wat zij wilden, maar de organisatie en de styling gaven zij graag uit handen!

Het werd een dag die bol stond van liefde, heerlijk eten en gezelligheid. Renate en Pepijn hadden hun oog laten vallen op meerdere locaties in het door hun zo geliefde Tilburg. Ze wilden zoveel mogelijk gebruik maken van lokale leveranciers, iets wat wij ook altijd belangrijk vinden bij een bruiloft. Het was voor ons dan ook liefde op het eerste gezicht met dit toffe stel!

Stel je voor; een ceremonie in een prachtige villatuin, midden in het prachtige dwaalgebied van Tilburg. Vervolgens een wandeling naar een industriële lunchlocatie met prachtige gerechten en bijpassende wijnen. Na een 7- gangenlunch (YAY!) liep iedereen naar de laatste locatie; een edgy restaurant in het rauwe spoorgebied. Hier stond op de binnenplaats een kas tent klaar, vol met planten en vintage meubilair om een heerlijk diner uit te serveren. Na dit diner werd het restaurant binnen omgedoopt tot party area. Met een supertoffe line-up van een band, een dj en een mega tropische verrassing om twaalf uur, werd deze dag rond drieën spetterend afgesloten.

Alle details klopten bij dit prachtige feest. De artiesten, de locaties, de aankleding, het eten… alles ademde Renate en Pepijn. Het mooiste compliment is als het bruidspaar de volgende ochtend bij het afbouwen nog even komt vertellen hoe tof ze het vonden, voor ons een kers op de toch al hele grote taart! Dit was echt TE TOF!

De mensen die ons wat langer kennen weten dat wij van origine geen weddingplanners zijn. Máár na een aantal keer toch aan het plannen ‘geroken’ te hebben bij voorgaande bruiloften, zijn we er dit keer vol voor gegaan! En na deze bruiloft kunnen wij dan ook echt zeggen: ‘respect voor jullie allemaal, lieve weddingplanners!’ Stylen zit in ons bloed, maar het plannen was voor ons een avontuur! Eerlijk is eerlijk, ons hart is sneller gaan kloppen van het plannen! Maar daar komen we later op terug.

Omdat het voor sommige bruidsparen niet altijd mogelijk is om een weddingplanner in te huren en zij de planning dus vaak zelf doen, willen wij onze ervaring met jullie delen. Voor ons een eerste keer, voor jullie een eerste keer! Dus hou onze blog in de gaten voor deze tips!

Check ons portfolio voor de foto’s van deze prachtige dag!

Author: admin

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Het was GEWELDIG, dankzij jullie (echt!) nooit aflatende enthousiasme, positiviteit, creativiteit, flexibiliteit en sparkle✨

    Jullie zijn een topteam!

    Groetjes uit Tilburg!