Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een offerte aanvragen?
De website werkt met een wishlist. Bij elk item kun je één, of natuurlijk meerdere stuks op je wishlist zetten. De hoeveelheid items zie je terug bij het hartje, rechtsboven op de pagina. Is de aankleding voor jouw feestje compleet? Dan klik je op het hartje, waarna je naar de pagina gaat om je offerte aan te vragen. Wij willen graag nog wat details van je weten voordat je de wishlist naar ons verstuurd zoals o.a. de locatie en natuurlijk de verhuurdatum. Dit laatste is van belang om de beschikbaarheid van de producten te checken.
Zodra je alles hebt ingevuld, verstuur je de wishlist en krijg je van ons binnen 3 werkdagen een reactie met een passende offerte! Deze offerte is geheel vrijblijvend en blijft 10 dagen geldig.

Hoe werkt de verhuur?
De standaard verhuurperiode van onze producten is 3 dagen.  Zo heb je geen zorgen op jullie dag zelf over het moeten halen of retourneren van onze items. Het verhuurbedrag dat je op onze website vindt bij de items is dan ook voor deze periode en inclusief btw. Wil je de gekozen items langer huren? Dat kan! Per dag extra verhuur komt er 25% van de totaalprijs bij.

Verkopen jullie de items ook?
Nee, helaas! Al onze items zijn bedoeld voor de verhuur.

Kan ik ook bij jullie terecht voor advies over- of geheel verzorgde styling van mijn feest?
Jazeker! Vraag een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek aan via de email (hello@demeidenvanversier.nl) en wij nemen contact met je op.

Wat is het minimum bestelbedrag?
Als je de items zelf op komt halen, kun je voor een bestelbedrag van minimaal €100,- al  bij ons terecht! Voor het bezorgen geldt een minimum bestelbedrag van €250,- (exclusief bezorgkosten).

Ik ga akkoord met de offerte, en nu?
Wat fijn! Stuur ons binnen de gestelde 10 dagen een email (hello@demeidenvanversier.nl) dat je akkoord gaat. Hierna ontvang je van ons een factuur. Om de reservering van de door jullie gekozen items definitief te maken, vragen wij jullie om 50% van het totaalbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur naar ons over te maken. Het restantbedrag dient te worden betaald uiterlijk één dag voor de levering/ontvangst van de items!

Hoe zit het met het betalen van borg?
Een ongeluk zit in een klein hoekje! Op je ontvangen offerte en factuur zal je dan ook een borg tegenkomen om de eventuele schade of verlies te verrekenen. De borg betreft 15% van het totale verhuurbedrag en de eventuele bezorgkosten. Let bij het uitpakken van je gehuurde items op de eerste verhuurdag altijd op of alles heel is en of je niets mist. Indien dit wel zo is, laat het ons gelijk weten zodat het in dat geval niet van je borg af gaat.

Hoe komen de items bij mij?
Tijdens het invullen van je gegevens kun je een keuze maken of je de spullen wilt laten bezorgen of dat je het liever zelf ophaalt. Indien je kiest voor het laten bezorgen van de items moet je rekening houden met de bezorgkosten. Deze kosten zijn €0,60 per km. Let op; wij rijden 2 keer op en neer (Heerhugowaard tot de locatie maal vier). Indien het bezorgd wordt, spreken we een vaste afleverlocatie af. Zorg er voor dat bij het retourneren de spullen op de afgesproken locatie klaar staan! Indien dit niet het geval is, zullen wij extra kosten in rekening moeten brengen.
Wanneer je er voor kiest om de items zelf op te halen, kun je dit doen bij onze loods in Heerhugowaard (Noord-Holland). We hebben geen vaste ophaal- en brengtijden, ook ophalen of terugbrengen in de avonduren is een optie. In het contact kunnen we hier afspraken over maken!

 Hoe lever ik de items weer in?
Onze items zijn niet weerbestendig, mits vermeld.  Ze dienen ’s nachts droog, vocht- en vorstvrij te worden opgeslagen. Wij pakken alles goed in met voldoende beschermend materiaal, wij vragen jullie de items op de zelfde manier weer in te pakken. Ook dienen onze items schoon, compleet en onbeschadigd te worden geretourneerd. Zijn de items niet schoon, dan zijn wij genoodzaakt schoonmaakkosten in rekening te brengen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, een beschadigd of kwijtgeraakt item kan natuurlijk gebeuren. Indien dit het geval is, vertel het ons en wij verrekenen deze kosten met de borg. Mochten deze kosten hoger uitvallen dan je borg, zullen wij je een extra factuur sturen.

Verhuren jullie de items alleen voor bruiloften en events?
Zeker niet! Natuurlijk mag je onze items ook huren voor andere gelegenheden. Etentjes, verjaardagen, fotoshoots, noem maar op! Je kunt het zo gek niet bedenken zolang je je maar aan het minimum bestelbedrag houdt.

Ik ben naar iets op zoek maar jullie verhuren het niet, en nu?
Wij houden de trends in de gaten en zullen onze collectie zo nu en dan aanvullen. Mocht je evengoed nog iets missen, neem dan contact met ons op en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Ik heb te gekke foto’s van mijn feest met jullie items. Willen jullie deze ontvangen?
JA! We vinden het superleuk om onze items terug te zien op jullie feestje, dus we ontvangen ze graag. Stuur ze naar hello@demeidenvanversier.nl en wie weet kom je ze tegen op onze social media of op de website!