Wat doen wij?

Verhuur

Weet jij al helemaal wat je wilt en style je het liefst alles zelf (of laat je dit doen door je vriendinnen/moeder/ceremoniemeester of wie dan ook)? Kijk dan bij het kopje verhuur en vul je wishlist met items die jij daarbij kan gebruiken! Lees even goed de ‘veelgestelde vragen’ voor de voorwaarden van de verhuur, en klaar ben je! Zodra je de wishlist hebt ingestuurd krijg je van ons asap bericht of de door jou gekozen items nog beschikbaar zijn op jouw datum!

Kosten: zie je wishlist!

Verhuur specials

Heb jij een tuinfeestje, babyshower of een ander feestje bij je thuis of op een locatie die wel wat extra aankleding kan gebruiken? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Hiervoor hebben wij de ‘verhuurspecials’ in het leven geroepen! Deze zijn (binnenkort!) te vinden onder de kop ‘verhuur’. Hierin vind je reeds samengestelde verhuurpakketten, voorzien van een mini-stylingplan om zo zelf het plaatje wat je ziet bij de bijbehorende foto neer te zetten!

Kosten: vanaf 10 euro per persoon

Moodboard en ideeën om zelf aan de slag te gaan

Wil je graag alleen gebruik maken van onze ideeën, zodat je vervolgens op jouw dag zelf de organisatie en/of styling kan doen? Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken wij een moodboard en schrijven een document met uitgeschreven (DIY) ideeën met foto’s zodat je zelf aan de slag kunt. Indien je daarbij via deze wijze items bij ons huurt, krijg je op elk gehuurd item 10% korting!

Kosten: 299 euro

The full monty: Styling door De meiden van Versier

Droom jij weg bij prachtige foto’s op pinterest maar heb je geen idee hoe je een mooi plaatje kunt neerzetten? En geef je liever de gehele styling van jouw dag of feest uit handen? Dan ben je bij De meiden van versier aan het goede adres! In het kennismakingsgesprek horen wij graag alle details die je terug zou willen zien op jouw dag. Hierna ontvang je een offerte voor de kosten van het laten stylen door De meiden van versier. Denk hierbij aan uurloon, huur van (onze) items, aankopen van tijdelijke of unieke producten (bijvoorbeeld bloemen of een gepersonaliseerd bord) en reiskosten. Deze offerte kun je zien als een menukaart; er valt nog naar hartelust aan te schrappen of aan te vullen! Ook bij deze variant geldt; op alles wat je bij ons huurt, krijg je 10% korting!

Kosten: op aanvraag