Wat doen wij?

Wil je een tof gestyled feest, maar heb je geen idee waar te beginnen? Wij helpen je graag! Alles start met het kennismakingsgesprek  waar we jouw (of natuurlijk jullie!) dromen voor de dag bespreken. Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Hierna zijn er meerdere opties mogelijk:

Moodboard en ideeën om zelf aan de slag te gaan

Wil je graag alleen gebruik maken van onze ideeën, zodat je vervolgens op jouw dag zelf de organisatie en/of styling kan doen? Aan de hand van het kennismakingsgesprek maken wij een moodboard en schrijven een document met uitgeschreven (DIY) ideeën met foto’s zodat je zelf aan de slag kunt. Indien je daarbij via deze wijze items bij ons huurt, krijg je op elk gehuurd item 10% korting!

Kosten: 299 euro

Styling door De meiden van Versier

Weet jij al heel goed wat je wilt en kunnen we in het kennismakingsgesprek al tot een goed plan komen? Dan kun je ook alleen ons (evt met onze items) inhuren! Ons uurtarief is 70 euro excl btw per uur  (indien wij samen komen stylen, en dus sneller klaar zijn!) of 40 euro excl btw per uur indien één van ons jullie feest komt versieren! Het is afhankelijk van de opdracht of wij samen of alleen komen. Wij zullen dit te allen tijde met jullie overleggen, en jullie zullen dit ook terug zien op de offerte. Hier geldt ook; op alles wat je bij ons huurt, krijg je 10% korting

Kosten: op aanvraag

The full monty: Planning en styling door De meiden van Versier

Geef je liever de gehele planning en styling van jouw dag (of een deel daarvan) uit handen? Dan ben je bij De meiden van versier aan het goede adres! In het kennismakingsgesprek horen wij graag alle details die je terug zou willen zien op jouw dag. Op basis daarvan maken wij een moodboard en schrijven een document met uitgeschreven ideeën en items voor jouw/jullie dag. Daarbij krijg je ook een offerte voor de kosten van het laten plannen/stylen door De meiden van versier. Denk hierbij aan uurloon, huur van (onze) items, aankopen van tijdelijke of unieke producten (bijvoorbeeld bloemen of een gepersonaliseerd bord) en reiskosten. Ook bij deze variant geldt; op alles wat je bij ons huurt, krijg je 10% korting!

Kosten: op aanvraag