Skip to main content
Hulp nodig bij het stylen van je huis?

Een geheel eigen stijl voor jouw woning

Keuzes maken in je interieur is niet voor iedereen een makkelijke klus. Wij helpen je dan ook graag daarbij! Misschien heb je alleen een duwtje in de rug nodig in het maken van kleurkeuzes, of wil je juist graag een grote metamorfose in je huis; bij ons ben je aan het goede adres! Voor zowel advies als uitvoering; wij voorzien je graag van originele en uitvoerbare plannen.

Vraag dan bij ons een informatiepakket op!
Voor stijl die bij jouw bedrijf past!

Complete styling van je bedrijf of kantoor

Je onderneming heb je goed voor elkaar, maar heb je ook een kantoor die dezelfde passie uitstraalt? Een moderne, fijne sfeer draagt bij aan de positieve ervaring van je klant en straalt bovendien professionaliteit uit. Wij helpen je graag om dit te realiseren. Dit kan op basis van enkel advies, maar ook in de uitvoering kunnen wij je van dienst zijn. Neem contact met ons op via het contactformulier en we gaan graag met je in gesprek!

Wil je aan de slag en kun je onze hulp goed gebruiken?

Vermeld in je bericht welke ruimte je graag aan zou willen pakken en wij sturen je alle informatie over onze stylingpakketten!

Laat ons weten wat jij graag versierd zou willen zien!

Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee.


Droom jij weg bij prachtige foto’s op Pinterest maar heb je geen idee hoe je een mooi plaatje kunt neerzetten? En geef je liever de gehele styling van jouw dag of feest uit handen? Dan ben je bij De meiden van versier aan het goede adres!