Skip to main content
Jullie gaan trouwen?

Een uniek stylingconcept voor jullie mooiste dag!

Allereerst; gefeliciteerd! De voorpret voor jullie dag is het halve werk, maar zo ook een goede organisatie. En tegenwoordig is er zoveel meer te kiezen in trouw-land! Droom jij ook weg bij die pinterestplaatjes van de mooie, stijlvolle ceremonies, diners en feestlocaties? Maar heb je geen idee hoe jij dit op jouw bruiloft zou willen uitvoeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze op-maat-concepten zal jullie dag tot in de puntjes aangekleed zijn, helemaal in jullie eigen stijl.
Wil jij dit ook?

Vraag dan bij ons een informatiepakket op!
Je viert een feestje?

Toffe styling voor elk event!

Of het nu een babyshower, een tuinfeestje, een intiem diner of een shoot is; voor elk event kun je bij ons terecht! Wij helpen je graag met originele ideeën, waarmee we samen met onze toffe items een mooi plaatje kunnen creëren. Maar ook voor de uitvoering ben je bij ons aan het goede adres. Wij bedenken, maken, en komen het vervolgens met liefde opbouwen maar ook zeker weer afruimen voor je!

Ben jij nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wij starten altijd met een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek, waarin wij al je wensen bespreken. Hierna maken wij een passende offerte op, waarin alle kosten gespecificeerd worden zodat je precies weet wat je van ons kan verwachten. Wanneer jij dan net zo enthousiast bent als wij, gaan we samen aan de slag!

Reviews

Wat klanten over ons zeiden

Melanie & Yvet hebben ons enorm
goed geholpen!! We hadden een 3-daagse bruiloft met behoorlijk wat wensen ivm de
mix tussen Indiaas en Nederlands maar niks was hen te veel en het eindresultaat was zo prachtig :):) we hebben zowel de styling laten doen als spullen gehuurd en zijn erg tevreden over hoe alles is verlopen bij beiden! Ook kon ik met allerlei vragen bij Yvet terecht via de app, super toegankelijk en aardig! Bij een volgend event huren we de meiden zeker weer in!! Echt een aanrader voor de mooiste dag van je leven , check hun Instagram ook voor mooie sfeerplaatjes!

J&K

Ik ontmoette Melanie en Yvet op Engaged en vond het direct gezellige meiden. Ze hadden leuke spullen staan, die goed bij de themakleuren van onze bruiloft pasten. Een aantal maanden later hebben wij diverse items gereserveerd om te huren op onze trouwdag. Ze waren behulpzaam en hielpen ons met de zoektocht naar bepaalde tafelkleden, maar daar kwam uiteindelijk (voor ons) geen gunstige optie uit. Ook toen we later nog iets binnen de reservering wilde veranderen, was dat geen probleem. Op de dag voor de bruiloft hebben we de spullen zelf bij hen opgehaald en de dag erna weer teruggebracht, waarvoor de meiden zelfs terug kwamen van een weekendje weg, dus flexibel zijn ze zeker! De spullen waren allemaal correct en in de juiste aantallen geleverd en we hebben ze met veel plezier gebruikt.

Jolien

Ik wilde graag de tassels van oude Alkmaarse kaasdoeken van de meiden huren, maar trouwde in Italië, het was allemaal geen probleem. Omdat ze in de biurt woonde kwam ze ze langsbrengen en we mochten ze weer inleveren bij het bedrijfje naast hen. Echt helemaal super! Ontzettend vriendelijk en goed contact gehad!

Fabienne en Matthijs

Wij zijn op 8 augustus 2019 in Alkmaar getrouwd en zijn ontzettend blij met wat de Meiden van Versier voor ons hebben neer gezet! Zij hebben onze droom uit laten komen op zoveel vlakken!

Op onze trouwdag hebben zij de aankleding gedaan van onze ceremonie en receptie in de Grote Kerk in Alkmaar en aansluitend ook de aankleding verzorgd van het diner in Stadskaffee Laurens in Alkmaar.

Zij hebben samen op elke manier onze verwachtingen overtroffen. In de planning voorafgaand waren wij niet in NL en zelfs op afstand wisten zij onze wensen te vertalen en met suggesties voor de aankleding te komen. Ze hebben het echt geweldig gedaan. Niet allen wij vonden het fantastisch, maar ook hebben wij ontzettend veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten over de aankleding.

Los van het feit dat zij absoluut hebben bijgedragen aan het uit laten komen van onze droom zijn het ook nog eens super leuke meiden om mee samen te werken!

Het liefst doen we het over een paar jaar nog een keer over en dan zeker weer met de hulp van de meiden van versier!!

Seth & Josephine

Wij huurden de Katheder, Peacock chairs en een tafeltje bij de Meiden van Versier. Wij ontmoette hen op Engaged en wat een leuke creatieve meiden!

We kregen ontzettend veel complimenten over de gehuurde items. Vooral de stoelen waren erg in trek; We kregen enorm veel complimenten op de styling. Iedereen was fan van de stoelen.
Zo erg zelfs dat iedereen na de ceremonie nog met elkaar op de foto wilde op de peacock chairs.
Ze werden dus dankbaar gebruikt, door onszelf maar zeker ook door de gasten 🙂

De service rondom he ophalen en terugbrengen van de items verliep ook soepel en ze denken echt mee. Super bedankt meiden en als we nog eens iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Chantelle

De meiden waren heel behulpzaam en begrepen onze wensen heel snel waardoor we al vlug concreter konden worden! Dat was fijn, want onze bruiloft was er geen een met maaaanden planning vooraf 😉
Het helpen opbouwen en afbouwen ging ook super soepel en als vanzelf.
Echt een aanrader!

Eva Kager

Laat ons weten wat jij graag versierd zou willen zien!

Stuur ons een bericht, we denken graag met je mee.


Droom jij weg bij prachtige foto’s op Pinterest maar heb je geen idee hoe je een mooi plaatje kunt neerzetten? En geef je liever de gehele styling van jouw dag of feest uit handen? Dan ben je bij De meiden van versier aan het goede adres!